Условия за доставка

!!! ВАЖНО – По време на генерални промоционални кампании като Черен петък, Cyber Monday, Разпродажба, Clearance са възможни забавяния в обработката на поръчките, поради големия обем такива. “Венн 31” ООД не носи отговорност за такива, като всеки един клиент, направил поръчка, ще му бъде потвърдена по телефона, преди да бъде изпратена. Очаквани забавяния в конкретни продукти са възможни в рамките на няколко работни дни.

Цена на доставкатата се калкулира при поръчка. Пресмята се автоматично според теглото на пратката, вземайки предвид цените, обявени от куриерска фирма “Еконт Експрес” ООД, съответно до техен офис или до адрес.

Към цената на доставката се прибавя Такса наложен платеж, възлизаща на 1.44% от общата цена на поръчката, невключваща доставка, в случай на пратки до офис на Еконт, а за такива до адрес на клиента такстата за наложен платеж е 2.66%.

Поръчките се доставят от куриерска фирма “Еконт Експрес” ООД при следните условия и очаквани срокове*:

  • До 2-3 работни дни, ако са направени до 14.00ч в дните от понеделник до петък;
  • Поръчки направени в петък след 14.00ч, в събота или в неделя, се изпращат най-рано в понеделник, или до 2 работни дни след това.

* Времето за доставка може да бъде увеличено за по-малки, по-отдалечени или по-трудно достижими селища и райони. Забавяне има и когато поръчката е направена или нейната доставка се очаква да се получи в делничен ден, когато той е обявен за официален неработен ден. По изключение може да се случи забавяне в доставката от куриерската фирма и по други причини.

© MAR е запазена марка на "Венн 31" ООД. 2023